Lauwwarme quinoasalade met zalm

Gepubliceerd op 14 november 2018 om 11:46

Het is inmiddels ver in de herfst, tijd voor bonensoepen en verwarmende stamppotjes. Behalve vandaag, de zon piept door de luxaflex naar binnen, ik krijg er zonnige gedachten van.  3-kleurenquinoa kijkt me aan in de kast, en verrek, ook nog een heerlijk blikje wilde, rode zalm. Hier kan ik wat mee!

 

Ingrediënten (2 pers.):

  • 100 gram quinoa
  • 1 el superbouillonpoeder (van Rineke Dijkinga, mooie producten)
  • 4 bosuitjes
  • 1 teen knoflook
  • 1 dikke winterwortel
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 tomaten
  • 1 blikje wilde zalm
  • handvol rucola
  • schapenkaas, kan ook feta zijn
  • extra vergine olijfolie (van Kreta, wat mij betreft de lekkerste)
  • citroen

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.